Uklanjanje grafita i antigrafitna zaštita - Srbija

Uklanjanje grafita
Problemi s grafitima

Predstavljamo easy-on™ - Revolucionarno rešenje koje vašim zidovima može pružiti 20 godina zaštite od grafita. Nikada nije bilo tako lako očistiti Vašu okolinu i održavati je čistom. Samo jedan premaz preparata easy-on™ omogući će brzo uklanjanje grafita sa svih površina na koje se nanosi. easy-on™ ne samo da štiti površine od grafita nego i od habanja, filma uzrokovanog izduvnim gasovima, raspadanja uzrokovanog utiecajem UV zračenja, prljavštine i mrlja.

Uklanjanje grafita
Dugoročna zaštita zidova od grafita

Radi se o trajnom premazu, koji se dokazano čisti stotinama puta bez tragova ili mrlja. Proziran i trajan premaz čini površinu nepropusnom a njen dobar i otporan izgled traje do 20 godina. easy-on™ je idealan za sve površine - unutrašrnje i spoljašnje - te je usklađen sa svim građevinskim propisima. Zato, ako vaši zidovi podnose razna mučenja, potražite trajno rješenje, lagano za održavanje - easy-on™.

Uklanjanje grafita
Antibakterijska zaštita

Pokazalo se da pločice premazane proizvodom Easy-on™ sprečavaju kolonizaciju i rast bakterija Staphylococcus aureus, Listeria monocytogenes, Salmonella enterica subs. enterica i Pseudomonas aeruginosa nakon perioda od tri dana. Može se nanositi na svaku površinu Trajna zaštita Olakšava čišćenje. Podnosi stotine ciklusa čišćenja. Otporan na sve medije koji se koriste za pisanje grafita. Visoko otporan na trljanje. Otporan na UV zrake. Savršeno sredstvo za zaštitu i uklanjanje grafita.

Uklanjanje grafita
Uklanjanje grafita

Easy-off™ je proizvod koji služi za uklanjanje grafita i drugih nečistoća sa fasada, zidova, saobraćajnih znakova, liftova, vozila, itd. Omekšavanjem, podizanjem te zadržavanjem mrlje odvojenom od površine, easy-off™ sprečava dalje širenje tako da je grafite, tragove cipela i ostale nečistoće moguće jednostavno obrisati ili oprati. Višenamensko sredstvo za čišćenje. Dostupno u posudama od 500ml, 5l i 25l.

Uklanjanje grafita
Zaštita zidova od grafita

Vršimo usluge čišćenja od grafita, habanja , atmosferilija i smoga na celoj teritoriji Srbije. Čistimo fasade kuća, unutrašnje zidove škola,vrtića, zdravstvenih ustanova, laboratorija, prehrambene industrije, hotelskih kuhinja,podzemnih garaža, saobraćajnih znakova, stakala, autobusa. Vršimo zaštitu od grafita, habanja i smoga. Jednom zaštićene, površine se lako čiste od novih onečišćenja, grafita i habanja.